3rd edition Nederlands Silent Film Festival

Het was weer een magisch weekend tijdens het Nederlands Silent Film Festival! Ik ben ontzettend trots op het feit dat ons aantal bezoekers meer dan verdubbeld is en wil bij deze mijn oneindige dank uiten aan iedereen die bijgedragen heeft om dit festival mogelijk te maken!

 

What a magical weekend again last week during the Nederlands Silent Film Festival! I am really really proud that our number of visitors was more then doubled this year, and I would like to say thank you to everyone who helped realising this beautiful festival once more!

 

Zie hieronder voor een selectie perspublicaties:

Eindhovens Dagblad: Bijzondere stomme films op Silent Film Festival in Eindhoven

Groot Eindhoven: Derde Silent Film Festival aanstaande

This is Eindhoven: Daan van den Hurk Q & A

Studio 040: Films met live muziek op Nederlands Silent Film Festival