4 bijzondere solo-concerten

Komende november: 4 bijzondere solo-concerten van pianist en componist Daan van den Hurk:

 

6 nov: Huiskamerfestival Utrecht. Een sfeervol, intiem festival waarbij de bezoeker tijdens een stadswandeling 3 huiskamers bezoekt waar een concert te horen is. Met 3 zeer verschillende, maar allen even mooie en verrassende concerten, waaronder Daan van den Hurk, die een heel bijzonder programma speelt voor Piano en Soundtrack. www.huiskamerfestival.blogspot.nl

 

11 nov: Waalse Kerk, Breda: Daan van den Hurk speelt Liszt, Lemereis en Van den Hurk, solo-recital

 

20 nov: Zolderkamertjesklassiek: een zeer bijzondere Zolderkamertjesklassiek: Door de magische werking van de piano en de soundtrack, gecombineerd met beeldmateriaal dat geprojecteerd wordt op een bioscoopscherm, is dit concert een totaalbeleving. Met nieuwe werken die zowel klassieke invloeden hebben, als ook invloeden van pop-, jazz- en andere stijlen. Dit alles maakt dit concert voor verschillende muziekliefhebbers iets heel bijzonders.

 

27 nov: Toets des Tijds: Een zeer gevarieerd programma met werken voor piano en soundtrack en (andere) eigen composities.